Weet of denk je dat je hooggevoelig bent? Of zelfs een empaat (supergevoelig en spiritueel)?

Hooggevoelige mensen pikken van alles op van hun omgeving (ze zijn een soort sponzen) waardoor ze veel gevoeliger zijn voor stress dan andere mensen. Daardoor zijn ze eerder uit balans. Het kan voor hen een hele uitdaging zijn om zich staande te houden in de drukke maatschappij van vandaag. 

Ik help HSP’ers en empaten om met hun prachtige kwaliteit om te leren gaan zodat ze weer in hun kracht gaan staan en kunnen stralen zoals vanuit hun zieleblauwdruk bedoeld is. Ik doe dit vanuit mijn eigen achtergrond als empaat, hsp-coach, holistisch therapeut (spiritueel genezer) en moeder van twee hooggevoelige kinderen.

Er zijn 2 mogelijkheden: een privéconsult waarin we kijken waaraan jij specifiek behoefte hebt. Of een workshop bij mij volgen in een klein groepje (3-7 deelnemers).

Agenda workshops

Zondag 10 decemberWorkshop Aarden, gronden en beschermen in mijn praktijk in Delft (Aart van der Leeuwlaan 127) van 14 uur tot 16.30 uur (kan iets uitlopen). Ben je regelmatig overweldigd, overprikkeld en uit je midden? In deze workshop leer ik je verschillende manieren om weer bij jezelf te komen èn te blijven. Dit doen we in de vorm van meditaties, visualisaties en praktische tools en tips. Daarnaast is het heel fijn om gelijkgestemden te ontmoeten. De kosten zijn € 40 inclusief handout en audio-opnames om later nog eens te beluisteren.

Ik plan regelmatig nieuwe workshops met andere onderwerpen op het gebied van hooggevoeligheid en spiritualiteit. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe data? Stuur me dan even een mailtje!

hooggevoeligheid als kracht