hooggevoeligheid als kracht

Weet of denk je dat je hooggevoelig bent? Of zelfs een empaat (supergevoelig en spiritueel)?

Hooggevoelige mensen pikken van alles op van hun omgeving (ze zijn een soort sponzen) waardoor ze veel gevoeliger zijn voor stress dan andere mensen. Daardoor zijn ze eerder uit balans. Het kan voor hen een hele uitdaging zijn om zich staande te houden in de drukke maatschappij van vandaag. 

Ik help HSP’ers en empaten om met hun prachtige kwaliteit om te leren gaan zodat ze weer in hun kracht gaan staan en kunnen stralen zoals vanuit hun zieleblauwdruk bedoeld is. Ik doe dit vanuit mijn eigen achtergrond als empaat, holistisch therapeut (spiritueel genezer) en moeder van twee hooggevoelige kinderen.

Training

In het voorjaar van 2023 start de training Hooggevoeligheid als kracht. Deze wordt in Delft gegeven in kleine groepjes (max. 6 deelnemers). Info over de inhoud, prijs, data en locatie komt later op deze website.

De training ben ik momenteel aan het ontwikkelen. Het zal een combinatie worden van theorie en praktijk (in de vorm van opdrachten, reflectievragen, meditaties, visualisaties en praktische tools).

Wil je op de hoogte worden gehouden van de data en inhoud van de training? Stuur me dan even een mailtje!