Hoe werk ik?

Ik ben holistisch therapeut. Dat betekent dat ik uitga van een heelheidsbenadering (holisme). Ik zie jou steeds als heel en compleet, dat wil zeggen als drie-eenheid van persoonlijkheid, ziel en Geest, ook al ervaar jij dat misschien op dat moment niet zo.

Ik ga ervan uit dat alles verband houdt met elkaar. Ik kijk dus niet alleen naar jouw hulpvraag of klacht (bijv. pijn of ongemak), maar ik plaats deze in het bredere perspectief van jouw hele leven, jouw hele Zijn. 

holistisch therapeut
In essentie ben je heel en compleet

Bij elk consult en elke behandeling stem ik mij in liefde af op de Bron en op jouw drie-eenheid van Zijn (persoonlijkheid, ziel en Geest). Zo laat ik de verbinding in eenheid tot stand komen van hart tot hart, van ziel tot ziel, van Geest tot Geest, tot in de Bron. Dan komt de genezersdriehoek tot stand, van waaruit de hogere Wil zal geschieden, mits jij je openstelt om te ontvangen.

gouden roos
Afstemming in Liefde

We beginnen met het onderzoeken van jouw hulpvraag in een gesprek. Ik beweeg mee met datgene wat zich in het moment aandient en wat om aandacht en heling vraagt bij jou. Aan de hand daarvan kijken we wat er in het nu wil gebeuren bij jou op alle drie niveaus van jouw Zijn (persoonlijkheid, ziel en Geest).

We gaan kijken welke behoeften en kwaliteiten er bij jou bewust willen worden. Wat jouw uitdaging is en wat jou ervan weerhoudt (de blokkade) om te leven vanuit jouw ware Natuur, jouw authentieke Zelf.

  • Op het gebied van de persoonlijkheid kun je denken aan thema’s als het ontwikkelen van eigenwaarde en liefde voor jezelf, aarding en bescherming, grenzen aangeven, Verbindend Communiceren, projecties terugnemen, etc.
  • Op het niveau van de ziel kan het gaan om het transformeren van (familie)karma. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de zielekwaliteiten of zieledeugden die zich bij jou willen ontwikkelen. Er zijn er zeven: blijmoedigheid, zuiverheid, verdraagzaamheid, bescheidenheid, barmhartigheid, onwankelbaarheid en dankbaarheid voor het Leven.
  • Op het vlak van Geest kan het bijvoorbeeld gaan om de vraag: wat wil het leven van mij? (in plaats van: wat wil ik van het leven?).
blokkades transformeren levensstroom
Laat jouw ware Natuur stromen

Tijdens het consult kan ik gebruik maken van de volgende behandelingen en/of methoden (na jouw toestemming):

Met welke hulpvragen kun je bij mij terecht?

Eigenlijk alles waarvan jij vindt dat het jou belemmert om voluit en in overvloed te leven, vanuit jouw ware Natuur, in vrede, vreugde, vrijheid, vertrouwen en vervulling.

Dit kunnen fysieke klachten zijn (pijn, ziekte, ongemak), maar het kunnen ook gewoon zaken zijn die niet lekker lopen in je leven.

holistisch therapeut passiebloem
Passiebloem zegt: leef jij jouw passie?

Ook bied ik de Helende Wandeling aan in Den Hoorn/Delft. Deze kan plaatsvinden in combinatie met een consult of in plaats daarvan. 

Daarnaast geef ik workshops in de natuur en in mijn praktijk.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met mij op.

energetisch therapeut
Overzicht geeft inzicht

Top