Wat klanten over mij zeggen

Regelmatig krijg ik van mijn klanten terug:

● dat ze zich heel veilig voelen bij mij;
● dat ik veel zachtheid uitstraal;
● dat mijn consulten en behandelingen heel veel in beweging zetten.

Ik ben heel erg blij met de begeleiding. Het was een hele bijzondere en mooie ervaring. Ik heb veel inzichten en handvaten mogen ontvangen. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring. Dankjewel!

Hannah (27)

Ik heb dit jaar een hele mooie spirituele reis mogen maken onder jouw begeleiding. Ook als ik niet altijd helemaal kon aangeven waar ik naar toe wilde, wist jij met de juiste methode en uitleg mijn inzichten te verdiepen. Zo hadden we samen een aantal hele mooie belevenissen. Ik wil je bedanken voor je liefdevolle ondersteuning en alle mooie leermomenten. Ik had me geen betere gids kunnen wensen.

Peggy (49)

Ik vind je een mooi mens!
Ik ben blij en dankbaar dat je op m’n pad bent gekomen.
Dankjewel Dineke voor de inzichten.

Carina (48)

Dineke straalt rust en vertrouwen uit. Ze weet tijdens en na de behandelingen vaak de vinger op de “zere” plek (blokkades) te leggen. Ze geeft je inzichten en handvatten om je “levenspad” beter te duiden en om verder te kunnen op dit pad. Ze laat je energie weer stromen. Alleen al haar handen op je schouders of voeten zorgen ervoor dat je beter kunt “aarden”, er gaat dan een stroom van rust door je lijf. Haar aanrakingen zijn nog voelbaar lang nadat ze dit heeft gedaan en voelen heerlijk aan.

Emmie (43)

Ik had nooit gedacht dat ik in zo’n relatief korte tijd zo veel stappen zou kunnen maken! Met de gezamenlijke sessies, handvatten en meditaties die ik aangereikt heb gekregen ben ik tot rust gekomen, meer in balans. Ben ik weer gaan luisteren naar mijn hart. Ik ben goed zoals ik ben, ik hoef me niet te bewijzen. Dat heb ik wel geleerd! Ik laat het los. Bedankt voor de hartelijke, persoonlijke begeleiding, wijze woorden en je luisterend oor. En heel fijn dat ik altijd nog met vragen bij je terecht kan!

Jacqueline (51)

Een review schrijven? Dat kan via deze pagina of je kunt hem naar mij mailen, dan zet ik hem op de website.